Tykkere hår på kun 4 uker med Nioxin

Over 70% av Nioxin sine brukerene kan vise til tykkere og kraftigere hår etter kun 4 uker*.

Tynt hår er et omfattende problem som påvirker 50% av kvinner og menn. Nå kan du nyte tykkere, fyldigere og kraftigere hår uten å kamuflere problemet, men faktisk behandle det.

Nioxin sin innovative hudpleieinspirerte teknologi behandler hodebunnen og hårstrået og optimerer på den måten tykkelsen av håret uten bivirkninger.

SUNT HÅR STARTER MED HODEBUNNEN

Som et svar på tynt hår er Nioxin 3-Part systemet designet for å rense, optimere og behandle tilstandene som bidrar til nettopp din form for tynt hår.

NIOXIN Cleanser
hjelper til med å fjerne talg, fettsyrer og andre rester, fra hodebunnen og håret, som tetter hårsekkene. Renser for å gi tykkere hår.
NIOXIN Scalp Revitaliser
En lett balsam som gir håret elastisitet og en kontrollert fuktighetsballanse.
NIOXIN Scalp Treatment
Et kosmetisk produkt som inneholder antioxidanter og botaniske ingredienser – gir en oppfriskende hodebunn.

Nioxin lanserer 6 tilpassede systemer som alle inneholder 3 spesialiserte sammensetninger. Uavhengig om du har normalt/tynt hår, synlig tynt hår, fint eller kraftig hår, naturlig eller kjemisk behandlet hår vil du alltid få den riktige kombinasjonen.

ANDRE PRODUKTER I NIOXIN-SERIEN:

DERMABRASION TREATMENT: En frisørservice som gir et ansiktsløft til hodebunnen med synlige og varige fordeler. Behandlingen styrker håret og renser hårsekkene.

HAIR BOOSTER: En ultra-konsentrert formel med CoZyme-10 Vitamin Complex som er skapt for områder i hodebunnen hvor håret er mindre tett og hvor det er  tegn på hårtap og/eller tynt hår.

DENSITY PROTECTION: En behandling for hjemmebruk etter en frisørbehandling med Scalp Renew Dermabrasion. Gjenoppretter et tett, livlig og sunt hår samtidig som den i gjennomsnitt reduserer hårtap med 54%.

DEEP REPAIR HAIR MASQUE:En service utført hos frisøren eller hjemme av deg selv. Tilfører en dyptgående reparasjon, bløtgjør, glatter ut og gir komfortabelt hår.

*Uavhengige markedsundersøkelser gjennomført blant forbrukere som var plaget av tynt hår.

Mer info om di ulike produktene fra NIOXIN finner du her: http://www.nioxin.com/en-EN/it-works/advanced-technology