Olaplex tillater frisører å gjøre noe de aldri har kunnet gjøre før: pleie håret mens det utsettes for en kjemisk behandling. Håret trenger pleie etter en kjemisk behandling, men det har ikke tidligere vært et produkt på markedet som pleier håret MENS det behandles.

Olaplex – forsikring for ditt hår.

NO.1 & 2

I salong tilbyr vi eksklusiv ren Olaplexbehandling i vasken eller i fargebehandlingen du får utført hos oss.
Dette er en kombinasjon med No.1 (som vi har direkte i håret ditt eller tilsetter farge/bleke behandlingen din) og No.2 som etterbehandling (Alene eller i fargekorrigering/glossing).

NO.3 Hair Perfector

For at du som kunde skal få den ultimate Olaplexbehandlingen, har vi også en 100ml No.3 Hair Pefector som du kan kjøpe med seg hjem.
Dette er et helt valgfritt produkt og ikke nødvendig å bruke for at Olaplex No.1 og No.2 skal fungere, men den gir deg muligheten til å bevare det flotte resultatet lenger. SS bindingene blir stadig brutt i håret gjennom termisk styling, mekanisk styling, videre farge osv., og No. 3 Hair Perfector vil opprettholde hårets styrke, struktur, integritet, mykhet og glans lenger.

1. Bruke en generøs mengde (ca 15ml) i håndkletørket hår og la virke i minst 10 minutter.
2. S
kyll, sjampo og condition.
3. Bruk 1 gang i uken.

Det er anbefalt virketid i 10 minutter, men jo lenger tid den er, jo mer effektiv er den. Den kan brukes mer enn en gang i uken om nødvendig. Evt ha den i på kvelden og sjamponere den ut på morgenen.

NO.4 Bond Maintenance Shampoo

Shampoo formulert med Olaplex Bond Building kjemi. Gjenoppretter intern styrke og gir fuktighet samt glans. For alle hårtyper.

Formulasjon:
Sulfatfri, Parabenfri, Glutenfri, Vegansk, Nøttefri, Colorsafe

Brukerveiledning:

Bruk hver gang du skal vaske håret og for å vaske ut Olaplex No. 3 Hair Perfector. Skum opp og skyll ut. Påfør deretter Olaplex No. 5 Bond Maitenance Conditioner som en del av Olaplex 3-4-5 regimet.

No. 5 Bond Maintenance Conditioner

Conditioner formulert med Olaplex Bond Building kjemi. Gjenoppretter, styrker og gir fuktighet uten å tynge. Eliminerer skader og frizz for sterkt, sunt og blankt hår. For alle hårtyper.

Formulasjon:
Sulfatfri, Parabenfri, Glutenfri, Vegansk, Nøttefri, Colorsafe

Brukerveiledning:

Bruk etter Olaplex No.4 Bond Maintenence Shampoo. Påfør en generøs mengde fra hodebunn til spisser. La virke i 3 minutter og skyll. En del av Olaplex 3-4-5 regimet.

NO.6 Bond Smoother!

PATENTERT TEKNOLOGI
Bevist teknologi som reparerer og styrker alle hårtyper. Formulert med Olaplex patenterte aktive og reparative ingredienter.

HVA DEN ER:
OLAPLEX NO6 er en leave-in reparativ stylingcreme som eliminerer frizz, hydrerer & beskytter alle hårtyper.

HVA DEN GJØR:
Denne konsentrerte leave-in smoothing cream`en er fantastisk for alle hårtyper inkludert farget og kjemisk behandlet hår. NO6 styrker, tilfører fuktighet, mykgjør og korter ned føhntiden. OLAPLEX?s Bond Smoother eliminerer frizz og flyvehår i opp til 72 timer. Smooth & sleek look uten å bruke rettetang. Definerer og mykgjør, samt retter ut bølger og krøller.
Uten sulfater, phthalates, parabener, gluten. Vegansk. Color safe.

HVORDAN BRUKE:
1. Påfør en liten mengde til håndkletørket eller tørt hår, konsentrert til lengder og spisser.
2. Kam gjennom og style som ønsket.

Mer info om Olaplex finner du her:http://www.frends.no/olaplex-faq

olaplex info